WAT WE DOEN     | Metamorfose, Verbouw  & Nieuwbouw.

Interieur, styling en design vormen samen één geheel. Ruimte, materiaal, kleur, lijnenspel & licht worden op elkaar afgestemd en zorgen samen voor het mooiste eindresultaat passend bij uw leefstijl. 

De interieurs die UNIQ creëert, bestaan uit een samenspel van elementen, afgestemd op uw wensen, maar in het onmiskenbare handschrift van UNIQ. Een totaalbeleving waarbij elk element tot zijn recht komt en samen het verschil maken tussen zomaar een mooi interieur & thuis. Wij werken met een team van gepassioneerde specialisten aan elk project, van schets tot oplevering.


WERKWIJZE    | Van eerste schets tot oplevering

 
Toe aan een nieuwe meubelstukken, een metamorfose van uw bestaande interieur of gaat u verbouwen of verhuizen? wij ontzorgen u graag tijdens dit proces.
Wij kunnen u begeleiden vanaf de eerste plannen tot en met de laatste afstyling van uw thuis. 

Elke samenwerking start met een gesprek waarin vooral uw woonwensen aan de orde komen. Na een eerste kennismaking gaan wij aan de slag met een passend plan. 
Van muren tot vloeren, van kleuren tot stoffen, van kunst tot verlichting en van meubels tot de woonaccessoires.

Het ontwerp wordt gepresenteerd door middel van een uitgebreide plattegrond, 3D aanzichten en een mood board. Tijdens elk ontwerp wordt er gewerkt met een mooie mix van materialen uit onze studio waarbij wij niet alleen kijken naar een mooi resultaat maar ook naar functionaliteit. 
het wordt net zo lang op elkaar afgestemd totdat alles klopt, tot in het kleinste detail. 

Het resultaat: totaalbeleving tot in perfectie. In de sfeer van UNIQ, Afgestemd op uw wensen, het voelt als een thuis.