WAT WE DOEN     | Metamorfose, Verbouw  & Nieuwbouw.

Interieur, styling en design vormen samen één geheel. Ruimte, materiaal, kleur, lijnenspel & licht worden op elkaar afgestemd en zorgen samen voor het mooiste eindresultaat passend bij jouw leefstijl. 

De interieurs die UNIQ creëert, bestaan uit een samenspel van elementen, afgestemd op jouw wensen, maar in het onmiskenbare handschrift van UNIQ. Een totaalbeleving waarbij elk element tot zijn recht komt en samen het verschil maken tussen zomaar een mooi interieur & thuis. Ik werk met een team van gepassioneerde specialisten aan elk project.


WERKWIJZE    | Van eerste schets tot oplevering

 
Toe aan een nieuwe meubelstukken, een metamorfose van uw bestaande interieur of gaat u verbouwen of verhuizen? wij ontzorgen u graag tijdens dit proces.
Wij kunnen u begeleiden vanaf de eerste plannen tot en met de laatste afstyling van jouw thuis. 

Elke samenwerking start met een vrijblijvend gesprek in de studio waarin wij jouw woonwensen bespreken en inventariseren, ook bespreken wij het budget en een bijbehorende planning. Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat afhankelijk van de omvang van onze werkzaamheden. 
Is de offerte akkoord? dan ga ik aan de slag.

Ik start met het ontwerpen van de betreffende ruimtes. Welke mogelijkheden zijn er? En hoe kunnen we de ruimtes zo efficiënt mogelijk indelen op basis van jouw wensen?


De uitkomsten van de inventarisatie werk ik uit in de indelingsplattegronden met sfeerbeelden. 
​Na ongeveer 2 weken presenteer ik de plannen in de studio en krijg je het ontwerp mee naar huis.

Het ontwerp wordt gepresenteerd door middel van een uitgebreide plattegrond, eventueel 3D aanzichten en een mood board. Tijdens elk ontwerp wordt er gewerkt met een mooie mix van materialen uit onze studio waarbij wij niet alleen kijken naar een mooi uitstraling maar ook naar de functionaliteit. het wordt net zo lang op elkaar afgestemd totdat alles klopt, tot in het kleinste detail.

Betreft het project een nieuwbouwwoning? Dan kan er sprake zijn van strakke deadlines voor het aanleveren van bouwkundige wijzigingen of een verlichtingsplan. In dat geval neem ik deze onderdelen gelijk mee. 

Het resultaat: totaalbeleving tot in perfectie. In de sfeer van UNIQ, Afgestemd op jouw wensen.